Case pe structura metalica

casa_pe_structura_metalicaDesi constructii din ‚metal’ se fac de decenii pe toate continentele, aparitia unor tehnici computerizate si unor aliaje de calitate superioara a profilelor, a determinat, in prezent, cresterea cererii pentru acest tip de constructii. In prezent, avantajele construirii unei case pe structura metalica au convins si continua sa convinga tot mai multa lume.

Cateva dintre aceste avantajele sunt:

– termen redus de productie si livrare a profilelor

– montaj usor si rapid

-calitate deosebita deoarece profilele sunt confectionate utilizand cele mai noi tehnologii si tehnici constructive si sunt taiate computerizat

-costuri reduse si prietenoase cu mediul profilele fiind taiate dupa dimensiuni exacte, in fabrica, evitandu-se pierderile si mizeria

-pretabile pentru orice tip de sol si orice geografie a terenului fiind usoare si versatile;

-usor de recompartimentat la nevoie;

-rezistenta crescuta la cutremure

-costuri scazute

Profilele metalice sunt utilizate cu succes nu doar pentru cladiri rezidentiale (locuinte) dar si non-rezidentiale (constructii de birouri).

De cativa ani, profilele si tehnologia de construire a unor case pe structura metalica au fost aduse si in Romania de cateva firme, un exemplu fiind NLD Profile care ofera in luna iunie o casa de 140 mp la doar 9000 euro. Oferta este insa bogata. Tot ce trebuie sa faceti este sa va documentati si sa treceti la actiune.

Daca va doriti o casa durabila, in care sa va simtiti confortabil dar nu aveti nici timp si nici prea multi bani mergeti cu incredere pe aceasta solutie. Cu siguranta, dumneavoastra si familia dumneavoastra veti fi multumiti de rezultat.

Leave a comment

Your comment